Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Paris'te

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyeleri Paris'te
Paris'te düzenlenen "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek için Bilginin Dönüşümü Konferansı"na Trakya Üniversitesi UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü'nden Dr. Öğretim Üyesi Erdem Demiröz ve Öğretim Görevlisi...

Paris'te düzenlenen "Adil ve Sürdürülebilir Gelecek için Bilginin Dönüşümü Konferansı"na Trakya Üniversitesi UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü'nden Dr. Öğretim Üyesi Erdem Demiröz ve Öğretim Görevlisi Dr. Emine Demiröz katılım gösterdi.

TÜ tarafından yapılan açıklamada, Trakya Üniversitesi bünyesinde kurulan ve kendi çalışma alanında dünyada üçüncü, Türkiye'de ise ilk ve tek olma özelliği taşıyan UNESCO Eğitimde Kalite ve Dijital Dönüşüm Kürsüsü, faaliyetlerinin sürdüğü belirtildi.

TÜ öğretim üyeleri, UNESCO Kürsülerinin 30. kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla UNESCO Fransa Milli Komitesi organizasyonunda, Paris/UNESCO Genel Merkezi’nde düzenlenen Adil ve Sürdürülebilir Gelecek İçin Bilginin Dönüşümü Konferansı'na katılım gösterdi.

Konferansta son otuz yılda UNITWIN Ağları ve UNESCO Kürsüleri aracılığı ile elde edilen başarıların değerlendirilmesi ve gelecekteki karmaşık zorluklarla yüzleşmek için gereken disiplinler arası diyalogları ve sektörler arası seferberliği ilerletecek önemli konular üzerinde tartışmalar yapıldı.