Tekirdağ'daki Güçlü Poyraz Deniz Ulaşımını Felç Etti

Tekirdağ'daki Güçlü Poyraz Deniz Ulaşımını Felç Etti
Kış mevsiminin iyice hissedildiği bugünlerde Tekirdağ'da başlayan poyrazın gücü 50 kilometreyi buldu. Uzmanların ve yetkililerin uyarıda bulunduğu poyraz nedeniyle deniz ulaşımı şimdilik yapılamıyor.Yerli ve yabancı bandıralı...

Kış mevsiminin iyice hissedildiği bugünlerde Tekirdağ'da başlayan poyrazın gücü 50 kilometreyi buldu. Uzmanların ve yetkililerin uyarıda bulunduğu poyraz nedeniyle deniz ulaşımı şimdilik yapılamıyor.

Yerli ve yabancı bandıralı 10 şilep tanker, poyraz nedeniyle Tekirdağ açıklarında beklemeye devam ediyor. Aynı şekilde balıkçı teknelerinin de rüzgardan dolayı denize açılamadığı bugünlerde yekililer uyarıda bulundu.

Tekirdağ'daki Güçlü Poyraz Deniz Ulaşımını Felç Etti

Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, 2 gündür devam eden poyraz nedeniyle balıkçıların zorunlu olarak paydos ettiklerini söyledi. Ayrıca hava normale döndükten sonra tekrar denize açılacaklarını ekledi.

Öte yandan Tekirdağ'da balıkçılık yapan Anıl Can Pehlivanoğlu da poyrazdan dolayı avlanamadıklarını ve bu süreci ağ tamiri ve tekne bakımıyla geçirdiklerini dile getirdi. Hava sıcaklığının 7 derece olduğu Tekirdağ'da poyrazın gün boyunca etkili olması bekleniyor.