Tekirdağ’da Modifiye Araçlar Göz Doldurdu

Tekirdağ’da Modifiye Araçlar Göz Doldurdu
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen modifiye araç etkinliğinde yer alan araçlar göz doldurmaya yetti. Çorlu Yeni Fuar alanında düzenlenen modifiye araç etkinliğine toplam 1800 modifiye araç katıldı. Katılan araçlar arasında...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen modifiye araç etkinliğinde yer alan araçlar göz doldurmaya yetti. Çorlu Yeni Fuar alanında düzenlenen modifiye araç etkinliğine toplam 1800 modifiye araç katıldı. Katılan araçlar arasında modifiye basıklık ve desibel yarışmaları yapıldı. Gerçekleştirilen yarışmada kazanan araçlar ön plana çıktı.

Modifiye Bir Tutkudur!

Modifiye araç etkinliğini düzenleyen Sedat Kuşoğlu tarafından modifiye araç etkinliğiyle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklama kapsamında modifiyenin bir tutku ve hobi olduğunu belirtti. Sedat Kuşoğlu tarafından yapılan açıklamada:

"Bu Çorlu'da yaptığımız ilk, bölgede yaptığımız dördüncü fuar. Burada modifiyeli araçlar farklı kategorilerdeki özelliklerini görücüye çıkarıyor. 100 yarışmacının katıldığı fuarımızda bin 800 araç sergilendi. Dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalya vererek ödüllendirdik. Modifiye kötü bir şey değil, bir eğlence ve hobidir. Bunu halkımıza anlatabilmek için bu tür organizasyonlar yapıyoruz" denildi.