Tekirdağ'da Mide Bulandıran Olay! Öz Kızına Torununun Yanında Cinsel Saldırıda Bulundu

Tekirdağ'da Mide Bulandıran Olay! Öz Kızına Torununun Yanında Cinsel Saldırıda Bulundu
Tekirdağ'da yaşanan olayda hurdacılık yapan 41 yaşındaki S.K., 23 yaşındaki kızı G.K.'nin yatağına girip cinsel saldırıda bulundu. Kızının şikayetçi olması üzerine S.K. 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.Tekirdağ'ın...

Tekirdağ'da yaşanan olayda hurdacılık yapan 41 yaşındaki S.K., 23 yaşındaki kızı G.K.'nin yatağına girip cinsel saldırıda bulundu. Kızının şikayetçi olması üzerine S.K. 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde meydana gelen olayda, eşinden ayrılan 23 yaşındaki G.K., bir süre annesiyle birlikte kaldı. Daha sonra ise yaklaşık 2 ay kadar önce, 3 yaşındaki kızıyla birlikte annesinden ayrı ve yalnız yaşayan babası S.K.'nın yanına taşındı. İddiaya göre birlikte alkol alan baba-kız ayrı odalarda uyudu.

Gece Yarısı Öz Kızının Yatağına Girdi 

Gece yarısı kızının yatağına giren S.K., öz kızına torununun yanında cinsel saldırıda bulundu. Sabah hemen evden ayrılan G.K. ise İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek babasından şikayetçi oldu. İfadesine göre 1 kadeh alkol aldıktan sonra uyduğunu ve sabah kalktığında babasının yanında yattığını belirterek 'bana cinsel saldırıda bulundu, babamdan şikayetçiyim' dedi.

Baba Gözaltına Alındı 

Kızının şikayeti üzerine gözaltına alınan ve daha öncesinde de hırsızlık, yaralama ve tehdit gibi suçlardan kaydı bulunan S.K. suçlamaları reddetti. Eşi ile uzun süredir ayrı yaşadığını ve yaklaşık 2 ay önce de kızının yanına geldiğini söyleyen S.K., olay gecesi birlikte bir miktar alkol aldıklarını doğruladı ve şunları söyledi:

Gecenin sonunda ben sürekli yatmakta olduğum kendi odama geçtim ve uyudum. Kızım ve torunum evimizin salonunda yatmaktadırlar. Ben sabah saatlerinde kapı sesi duymam üzerine uyandım ve camdan baktığımda kızımın gitmekte olduğunu görünce kendisine seslenerek nereye gitmekte olduğunu sordum. Kızım da 'anneme gidiyorum' diyerek oradan uzaklaştı. Ben kesinlikle kızıma karşı cinsel amaçlı olarak, herhangi bir fiziki eylemde bulunmadım. Kızımın bana iftira attığını düşünüyorum. Muhtemelen ayrı yasayan eşim ve teyzesinden dolayı veyahut da benimle yaşamaktan sıkılmış olabileceğinden bu yönde bir gerçeği yansıtmayan iddiada bulunduğunu düşünüyorum. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum.

Tutuklandı! 

Jandarmada işlemleri tamamlanan S.K., işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede Şarköy Sulh Ceza Hakimliği'nce 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.