Tekirdağ Süleymanpaşa Galibiyete Odaklandı

Tekirdağ Süleymanpaşa Galibiyete Odaklandı
Tekirdağ Süleymanpaşa, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele ettiği Görele Belediyespor maçında galibiyete odaklandı.Kulüp Başkanı Mülahim Kuru, yarınki Görele Belediyespor maçıyla ligin ikinci yarısına başlayacaklarını...

Tekirdağ Süleymanpaşa, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele ettiği Görele Belediyespor maçında galibiyete odaklandı.

Kulüp Başkanı Mülahim Kuru, yarınki Görele Belediyespor maçıyla ligin ikinci yarısına başlayacaklarını dile getirdi.

Takımın güzel bir çalışma yaparak ikinci yarı hazırlıklarını tamamladığını ifade eden Kuru, "Devre arasında 2 transferimiz oldu. Bu hafta sonu önemli rakibimiz Görele Belediyespor ile karşılaşacağız. Maçı kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Sakat oyuncumuz yok. İkinci devrede daha yukarılarda bir başarı bekliyoruz. Sezon sonunda ligi 4 veya beşinci sırada bitirmeyi arzu ediyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Kuru, taraftar desteğinin her zaman takımlar için önemli olduğunun altını çizerek "Maçlarımızı Muratlı ilçesinde oynadığımız için merkezdeki taraftarlarımız maça gelmekte zorlanıyor. Merkezdeki salonun tadilatının bitmesiyle, maçların Tekirdağ'da oynatılmasıyla, salonu gümbür gümbür dolduracağız." dedi.