Tekirdağ Büyükşehir, Araç Filosunu Genişletiyor

Tekirdağ Büyükşehir, Araç Filosunu Genişletiyor
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 4'er kepçe, motosiklet ve ATV araç filosuna dahil edildi, 5 vidanjör ve 1 sepetli platform aracı revizyondan geçirildi.Açıklamada...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere 4'er kepçe, motosiklet ve ATV araç filosuna dahil edildi, 5 vidanjör ve 1 sepetli platform aracı revizyondan geçirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, iş güçlerini hafifletecek teknolojik araç gereç, malzemeleri belediyeye kazandırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Büyükşehir ve TESKİ'nin her geçen gün büyüyerek güçlendiğini belirten Albayrak, “Tekirdağlı vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde ulaştırma adına araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. Yeni aldığımız kepçelerimizin yanı sıra halihazırda kullanılan vidanjör ve sepetli platform araçlarımızı da revizyondan geçirerek kalite, verimlilik ve hizmet sürelerini de artırmış olduk. Yaklaşık 6.5 milyon Lira yatırımla, filomuza dahil ettiğimiz ve revizyondan geçirerek yenilediğimiz tüm araçlarımızın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.