Öğrenciler Sene Sonu Etkinliklerinde Halk Oyunları Oynadı

Öğrenciler Sene Sonu Etkinliklerinde Halk Oyunları Oynadı
Yahya Beyatlı Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, öğrenciler sahnede yeteneklerini sergilerken, veliler de bazen oyunlara eşlik etti.Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrenciler birlikte şarkı söyleyip sonrasında Türk bayrağı açtı.Okul...

Yahya Beyatlı Kültür Merkezi'ndeki etkinlikte, öğrenciler sahnede yeteneklerini sergilerken, veliler de bazen oyunlara eşlik etti.

Etkinlik sonunda öğretmen ve öğrenciler birlikte şarkı söyleyip sonrasında Türk bayrağı açtı.

Okul Müdürü Abdurrahman Metinoğlu, etkinlikteki konuşmasında, çocukların gösteri için 9 aydır çalıştığını dile getirdi.

Çocukları Verimli ve Olumlu Etkiledi

Öğrencilerin gösterisinin ilgiyle izlendiğini belirten Metinoğlu, "Çocukluk döneminde yapılan egzersizlerin ileriki yaşlarda sağlık ve bilişsel uygunluk üzerindeki etkisinin pozitif yönde olacağı bilinmektedir. Halk oyunlarının müzik ve dansı içeren yapısı bedensel koordinasyon gelişimine katkı sağlar. Bunun yanında eğlenceyle bütünleşen motivasyonu sayesinde çocuklarda öğrenim sürecini verimli ve olumlu etkilediği görülmüştür. Öğrencilerimiz etkinlikle hem kendileri doyasıya eğlendi hem de ailelerini eğlendirdi." şeklinde konuştu.

Metinoğlu, çalıştırıcı öğretmen Fırat Balcıoğlu ve gözlemci öğretmenlere de etkinliğin gerçekleşmesindeki katkıları dolayısıyla teşekkür etti.