NKÜ Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

NKÜ Tıp Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, fakültenin konferans salonunda yapılan toplantıda söz alan Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, tıp fakültesinin üniversitenin ilk akreditasyon alan fakültesi olduğunu...

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, fakültenin konferans salonunda yapılan toplantıda söz alan Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin, tıp fakültesinin üniversitenin ilk akreditasyon alan fakültesi olduğunu kaydetti.

Prof. Dr. Şahin, tıp fakültesinin son zamanlarda hızlı bir ilerleme kaydettiğini belirterek, çalışmalarından dolayı fakülte yönetimi, öğretim üyeleri ve idari personele teşekkür etti.

Dekan Prof. Dr. Erdoğan Gültekin de tıp fakültesinin akademik gelişim süreci, öğrencilere yönelik faaliyetler, akademik faaliyetler ve yıl içinde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Dekan yardımcıları Prof. Dr. Levent Cem Mutlu ve Prof. Dr. Burçin Nalbantoğlu ise tıp fakültesi lisans ve uzmanlık eğitimi, öğretim üyelerinin akademik faaliyetleri ve akademik yayınlara yönelik sunum yaptı.

Toplantı sonunda Rektör Şahin, "Bilim, sanat, hizmet ve teşvik ödülleri" değerlendirmesi kapsamında dereceye giren tıp fakültesi akademisyenlerine teşekkür belgesi takdim edildi.