Malkara'daki Kadın Kooperatifi Ürünlerini Satıyor

Malkara'daki Kadın Kooperatifi Ürünlerini Satıyor
Tekirdağ Malkara'da buluşturan girişimci kadınların kurduğu 68 üyeli kooperatif, aralarında mercimek, nohut, mantı, salça, kesme, kuskus ve tarhananın yer aldığı 59 çeşit ürün üretiyor.Kooperatifin başkanı Aynur Çeşmeliler,...

Tekirdağ Malkara'da buluşturan girişimci kadınların kurduğu 68 üyeli kooperatif, aralarında mercimek, nohut, mantı, salça, kesme, kuskus ve tarhananın yer aldığı 59 çeşit ürün üretiyor.

Kooperatifin başkanı Aynur Çeşmeliler, satışa hazır hale getirdikleri ürünleri paketledikten sonra talebe göre internetten isteyenlere gönderdiklerini ifade etti.

Ürünlerinin satışının yapıldığı 5 iş yeri ile kendi ürünlerini pişirip sattıkları bir kafelerinin olduğunu kaydeden Çeşmeliler, "81 ile ürünlerimizi gönderiyoruz. İnternet üzerinden yapılan satışların geri dönüşleri çok olumlu. Aynı zamanda kadınlarımız hafta sonu Ankara'daki Ulus ve İstanbul'daki Kadıköy pazarlarına gidiyor." şeklinde konuştu.

Çeşmeliler, ürünlerinin tamamen organik olduğunu, özellikle ata tohumlarından elde ettikleri tahılların ön plana çıktığını belirtti.