Eski - Yeni Tekirdağ Fotoğraf Sergisi Açıldı

Eski - Yeni Tekirdağ Fotoğraf Sergisi Açıldı
Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) ortaklığında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde açılan sergide, 39 fotoğraf yer aldı.Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu...

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) ortaklığında Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde açılan sergide, 39 fotoğraf yer aldı.

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu açılışta gerçekleştirdiği konuşmada, güzel bir çalışma ortaya konduğunu belirtti.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD) Başkanı Güven Çelik ise 3 aylık yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını aktardı.

Yanyana getirilen karelerin son derece anlamlı olduğunu belirten Çelik, "Tekirdağ'ımızın eski ve yeni fotoğraflarından oluşan güzel karelerimiz var. Üyelerimiz 3 ay çok çalıştı. Fotoğrafların birebir aynısı aynı açılardan çekildi. Bazı fotoğraflar eskiden minareler üzerinden çekilirken, şuanda dronlar ile aynı açıları çok net şekilde yakaladık. Güzel bir sergi oldu." dedi.

Sergi, 24 Nisan'a kadar gezilebilir.