Ergene Belediyesi'nden Ailelere Kömür Yardımı

Ergene Belediyesi'nden Ailelere Kömür Yardımı
Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel tarafından yapılan açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelere kömür yardımında bulunduklarını ifade etti.Bu kapsamda...

Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel tarafından yapılan açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından maddi durumu iyi olmayan, yaşlı ve kimsesiz ailelere kömür yardımında bulunduklarını ifade etti.

Bu kapsamda başvuruları değerlendirilen ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kömürlerin teslim edildiğini belirten Başkan Yüksel'in açıklaması şu şekilde:

"Tüm olanaklarımızı seferber ederek bu ailelerimizin yanında olduk, onların yalnız olmadığını birlikte büyük bir aile olduğumuzu kendilerine söylüyoruz. Belediyemizin kömür yardımlarının yanı sıra yemekhanemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize üç çeşit yemek dağıtımı devam ediyor. Sevgi aracımız ile bölge hastanelerimize tedavi için gitmek isteyen vatandaşlarımızı da ücretsiz bir şekilde hastanelerimize götürüp tedavileri yapıldıktan sonra tekrar evlerine bırakıyoruz. Engelli ailelerimize hasta yatağı yardımı ve engelli aracı yardımlarımız da devam ediyor. Ayrıca arızalanan engelli araçları yine belediyemiz tarafından tamir edilerek engelli ailelere teslim ediliyor."