Depremde Yatalak Annesini Çıkarmak İsterken Bacakları Kırıldı

Depremde Yatalak Annesini Çıkarmak İsterken Bacakları Kırıldı
Kırıkhan Belediyesi'nde görevli 42 yaşındaki Gündüz depreme, annesi, eşi ve 3 çocuğuyla kaldığı evinde yakalandı.Gündüz'ün eşi deprem esnasında 3, 7 ve 10 yaşlarındaki çocuklarını alarak dışarı çıkmayı başardı.Gündüz,...

Kırıkhan Belediyesi'nde görevli 42 yaşındaki Gündüz depreme, annesi, eşi ve 3 çocuğuyla kaldığı evinde yakalandı.

Gündüz'ün eşi deprem esnasında 3, 7 ve 10 yaşlarındaki çocuklarını alarak dışarı çıkmayı başardı.

Gündüz, yatalak olan annesini, dışarı çıkarmak için kucağına aldı. Hızla hareket ettiği esnada sarsıntının artmasıyla Gündüz ve annesi yere düştü.

Gündüz düşünce bacakları kırıldı ve sürünerek evden dışarı çıktı.

Dışardakilerden annesini kurtarmaları için yardım isteyen Gündüz'ün çağrısına duyarsız kalmayan çevredekiler eve girerek 77 yaşındaki kadını kurtardı.

Kara Günün Acıları Unutulmayacak

Yaralı olarak Çorlu Devlet Hastanesi'ne getirilen Gündüz, kara günün getirdiği acıları asla unutmayacaklarını belirtti.

Adeta kıyameti yaşadıklarını söyleyen Gündüz'ün ifadeleri şu şekilde:

"Gece 4 sıralarında birden yer sallanmaya başladı, her yer sallanıyordu. O anda elektrikler gitti. Eşime seslendim, hemen çocukları alıp dışarıya kaçmasını söyledim. Annem bizim yanımızda kalıyor ve bacakları sakat. 'Onu kurtarayım' diye odasına doğru koşarak gittim. Omuzlarından tutarak kaldırdım kucağıma aldım.

Kucağımda annem ile dışarıya kaçmaya çalışırken bir sarsıntı daha oldu her yerden kütürtüler ve korkunç sesler gelmeye başladı. Bu seslerle felaket bir sallantı başladı ve bizleri alıp başka odaya attı. Sonra sürüne sürüne dışarıya çıktım. 'Allah'ını seven annemi kurtarsın' dedim, insanlar girip annemi de çıkarttı."

Yaralı halde Kırıkhan'dan İskenderun'a gittiklerini söyleyen Gündüz, bacağının kırık olduğunun burada belirlendiğini ifade etti.