Tekirdağ'da Yelken: Ilca 4 Milli Takım Kampı Başladı

Tekirdağ'da Yelken: Ilca 4 Milli Takım Kampı Başladı
Tekirdağ'da Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından gerçekleştirilen ILCA 4 Milli Takım kampı başladı.

Yunanistan'da 21-30 Temmuz'da gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek 12 sporcu, Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübünde çalışmalarına başladı. Sporcular, antrenör Berk Uzel eşliğinde 8 Temmuz'a kadar idmanlarına devam edecek.

Uzel, takımın şampiyona öncesi sıkı şekilde çalışmalarına devam ettiklerini aktardı. Milli takımın Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük aldığını belirten Uzel, "Takım olarak aynı başarıyı tekrarlayıp, daha iyi bir derece elde etmek istiyoruz. Takımımız günde 2 antrenman yapıyor. Günün 5 saati suda geçiyor. Onun dışında kondisyon çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Sporcularımızı şampiyonaya en iyi şekilde hazırlıyoruz." şeklinde konuştu.

Milli sporcu Naz Yıldız da Dünya Şampiyonası'nda yurdumuzu en iyi şekilde temsil etmek istediklerini kaydetti. Yıldız, şampiyona öncesi son milli takım kampını Tekirdağ'da tamamlayacaklarını ifade ederek, "Bugün kampımız başladı. İlk olarak Kabotaj Bayramı kapsamında yarışlar olacak. Ardından antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Kendimizi en iyi şekilde şampiyonaya hazırlıyoruz. Derece elde etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.