Bursaspor'un Yeni Teknik Direktörü Açıklama Yaptı

Bursaspor'un Yeni Teknik Direktörü Açıklama Yaptı
Bursaspor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre yeni teknik direktör İsmail Ertekin tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada her görevin kutsal olduğuna değinilirken ayrıca birlik beraberlik çağrısı...

Bursaspor'un resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre yeni teknik direktör İsmail Ertekin tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada her görevin kutsal olduğuna değinilirken ayrıca birlik beraberlik çağrısı yapıldı.

Yeni Teknik Direktörden Birlik Beraberlik Çağrısı

Bursaspor'un yeni teknik direktörü olan İsmail Ertekin tarafından konu Bursaspor olunca her görevin kutsal olduğuna değinen Ertekin tarafından:

"Yönetimimiz böyle uygun gördü. Futbolcularımıza yardımcı olmak için buradayız. Hem puan hem de oyun olarak daha iyiye gideceğiz inşallah. Bursaspor’u yakışır yere getireceğiz. Bursaspor’da sözleşme diye bir şey olmaz. Ömür billah çalışırız ama yarın işler ters gitse yarın da bırakabiliriz. Ben takımımızı tanıyorum. Eksik gördüğümüz yerler de var. Tahsin hocam da doğru işler yaptı. Eksikler, evet var. Biz biraz daha tecrübeli olduğumuz için bu eksiklerle ilgili çalışmalar da yapacağız. Biz biraz daha tecrübeli olduğumuz için bu eksiklerle ilgili çalışmalar da yapacağız. Dışardan psikolojik destek de alacağız. Oyuncularımızı ileriye götürmek için ne kadar olanak varsa kullanacağız.

Sene başındaki hesaplar play-off'tu. 4-5 oyuncumuz ayrıldı. O oyuncular kalacak varsayımı vardı. Onlar kalsa play-off olabilirdi ama şimdi o oyuncular yok. Hedef belirleyince taraftarın beklentisi çok yükseliyor. Sonra da ortalık toz duman oluyor, tepkiler oluyor. Transfer tahtası açılmayacak gibi gözüküyor. Bu oyuncularla oynayacağız. Lütfen bize destek verin. Bu şekilde zedelenmeye devam edilirse başımız belada. Destek verirlerse sezon sonunda nerede olduğumuzu görecekler. Birlik olursak varız, olmazsak yok olur gideriz. Eleştirelim ama zedelemeyelim. Çünkü başka oyuncumuz yok."

Ertekin, futbolculardan Çağatay Yılmaz'ın alt kademede oynayacağını, durumuna bakacaklarını eğer iyiyse A takıma alabileceklerini aktardı.