Muharrem İnce Özür Diledi! Sözleri Büyük Tepki Almıştı

Muharrem İnce Özür Diledi! Sözleri Büyük Tepki Almıştı
Muharrem İnce, bir açıklamasında ''sözde sanatçılar'' ifadesini kullanmış, bu ifade Fazıl Say, Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz gibi çok sayıda isimden tepki almıştı.Gelen tepkilerden sonra açıklamada bulunan Muharrem İnce,...

Muharrem İnce, bir açıklamasında ''sözde sanatçılar'' ifadesini kullanmış, bu ifade Fazıl Say, Şahan Gökbakar ve Gökhan Özoğuz gibi çok sayıda isimden tepki almıştı.

Gelen tepkilerden sonra açıklamada bulunan Muharrem İnce, bir özür mesajı yayımladı. Amerikalı yazar John Steinbeck'in bir sözüyle açıklamasına giriş yapan İnce, 'Sözde sanatçılar' ifadesinden dolayı tüm sanatçılardan özür dilediğini ifade etti.

Muharrem İnce'nin Açıklaması Şu Şekilde:

"John Steinbeck, 'Bir insana dengesini kaybettirip, sonra da normal davranmasını bekleyemezsiniz.' der. Üzerimize çok gelindi. Normalde hiç kullanmadığım bir ifade olmasına rağmen basın toplantısında ağzımdan “sözde sanatçılar” şeklinde bir ifade çıktı. Üzülerek gördüm ki bunu üzerine alınan kıymetli sanatçılarımız olmuş. Bu ifade nedeniyle, bırakın adı geçen kıymetli sanatçılarımızı, ülkemin bütün sanatçılarından özür diliyorum. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar, sanatçıların başımızın üzerinde yeri vardır."