MHP'de Flaş İstifa! MHP İstanbul İl Başkanı İstifa Ettiği Duyurdu

MHP'de Flaş İstifa! MHP İstanbul İl Başkanı İstifa Ettiği Duyurdu
2018 senesinden beri MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, görevini bıraktı. Birol Gür, görevinden istifa ettiği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Birol Gür, açıklamasında “Mensubu bulunmaktan şeref...

2018 senesinden beri MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, görevini bıraktı. Birol Gür, görevinden istifa ettiği sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. Birol Gür, açıklamasında “Mensubu bulunmaktan şeref duyduğum hareketimizin İstanbul İl Başkanlığı makamından an itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Liderimizin emrinde son nefesimize kadar hareketimizin başarısı için ter dökmek vazifemiz olacaktır. Her daim Lider, Teşkilat, Doktrin demeye devam edeceğiz.” sözlerine yer verdi.

İşte Birol Gür'ün İstifa Açıklaması

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür Neden İstifa Etti?

İl başkanının istifa sebebi çok sayıda vatandaş tarafından merak edilirken, MHP kulislerinde bir iddia konuşulmaya başlandı. Buna göre; Gür’ün siyasi kariyerinde yeni bir adım atacağı ifade ediliyor. Gür’ün 2023 seçimlerinde yine MHP’den milletvekili adayı olacağı iddia ediliyor.

2023 yılının Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili aday adayı olacak isimler görevlerinden istifa etmeye başladı.

Bu kapsamda, geçtiğimiz günlerde de MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, beş senedir sürdürdüğü görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu. MHP Elazığ il başkanı, Twitter hesabından yaptığı yazılı açıklama ile milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığından istifa ettiğini belirtmişti.