MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstifa Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstifa Etti
Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yapılan "Hükümet istifa" tezahüratlarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Maçların seyircisiz oynanmasına...

Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında yapılan "Hükümet istifa" tezahüratlarından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Maçların seyircisiz oynanmasına ilişkin çağrı yapan Devlet Bahçeli, bu paylaşımdan sonra Beşiktaş üyeliğinden ayrıldığını açıkladı.

Bahçeli, maçların seyircisiz oynanmasına yönelik bir çağrı yaptı. Bahçeli, yaşanan olaylardan sonra futbol camiasına "Bütün kulüp başkanlarının müsabakaların ya seyircisiz ya da gerekli tedbirlerin alınarak oynanması hususunda acil ve gerekli adımları atmaları kaçınılmaz görevleridir. Milliyetçi Hareket Partisi konunun takipçisidir. Türk futbolunu zillet ve rezalete mahkum etmek isteyenlere göz yummak, alttan almak, sessiz durmak geldiğimiz bu aşamada mümkün değildir" şeklinde çağrı da bulundu.

'Genel Başkanımız Beşiktaş JK Üyeliğinden Bugün İtibarıyla Ayrılmıştır'

Bahçeli, bu çağrıdan sonra Beşiktaş Kulübü üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. MHP tarafından yapılan açıklamada, "Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle 44 bini aşkın vatandaşımızın şehit olduğu afet sonrasında futbol maçlarını izleme bahanesiyle tribünleri tahrik eden bazı eylemler, şehitlerimize ve milletimize büyük bir saygısızlık olmuştur. Bugün oynan Beşiktaş JK- Fraport TAV Antalyaspor müsabakasında da deprem şehitlerimize yapılan sistemli saygısızlık Beşiktaş'a ve Beşiktaş'ın taşıdığı milli manevi değerlere yakışmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Beşiktaş JK üyeliğinden bugün itibarıyla ayrılmıştır" denildi.