Kurtlar Vadisi Oyuncusu Milletvekili Adayı Oldu! İşte Partisi

Kurtlar Vadisi Oyuncusu Milletvekili Adayı Oldu! İşte Partisi
Cumhurbaşkanlığı seçimine ve genel seçime iki aydan az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanlığı adaylıkları, milletvekili aday adaylıkları ve ittifaklar için yeni gelişmeler yaşanırken, milletvekili adaylığında sürpriz isimler...

Cumhurbaşkanlığı seçimine ve genel seçime iki aydan az bir süre kaldı. Cumhurbaşkanlığı adaylıkları, milletvekili aday adaylıkları ve ittifaklar için yeni gelişmeler yaşanırken, milletvekili adaylığında sürpriz isimler gündeme geliyor. Bu kapsamda, Kurtlar Vadisi dizinde de yer alan Kerem Fırtına, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Kerem Fırtına Aday Oldu

Oyuncu Kerem Fırtına, HDP Genel Merkezi'nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti'den aday olduğunu açıkladı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunana Kerem Fırtına "Omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum HDP Genel Merkezi'nin önerisi doğrultusunda Yeşil Sol Parti'den adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Destekleyen ve uygun gören herkese şükranlarımı sunuyorum. Mahcup olmadan alnımın akıyla çıkmak tek dileğim. Yolumuz açık olsun." ifadelerine yer verdi.

İlk Tur 14 Mayıs'ta Yapılacak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turu 14 Mayıs'ta gerçekleşecek. İlk turda herhangi bir aday yüzde 50 oyu geçemezse, ilk turda en çok oy alan iki aday ikinci turda yeniden yarışacak.