Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu Açıklaması Geldi!

Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu Açıklaması Geldi!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklama geldi. Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamada Ekrem İmamoğlu ile baba oğul gibi olduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun sözleri gündeme...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Ekrem İmamoğlu ile ilgili açıklama geldi. Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamada Ekrem İmamoğlu ile baba oğul gibi olduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Uzun zamandır gündemden düşmeyen Ekrem İmamoğlu’nun davasında yaşananlar dikkat çekmeye devam ediyor. Hal böyle olunca da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılan açıklamalarda sıklıkla takip edilmeye başlandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile katıldı. Altılı masa hakkında da açıklama yapan Kılıçdaroğlu tarafından:

"Türkiye'de devletin kurumlarını liyakatli kişilerin üretebileceği bir sürece evirebilmek. Bütün bunları sabırla gerçekleştireceğiz. Altı lider bir aradayız, hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz. Demokrasiyi savunuyoruz; bu ülkeye demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Bazen soruyorlar veya eleştiriyorlar. 'Demokrasi diyorsunuz, milletin mutfağına bir şey kalmadı' diye. Mutfakta bir şeyin kalmamasına yol açan temel olay bu ülkede demokrasinin olmamasıdır. Bu çerçevede ilk adım demokrasi sonra hep beraber hızla büyüme ve kalkınma. Çünkü her şeyimiz var" denildi.

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu’nun CHP2nin evladı kadar onunda oğlu olduğunu söylerken sözlerine:

"Sizin bilmediğiniz ama bizi yakından tanıyanların iyi bildiği bir şeyi ifade edeceğim. Ekrem İmamoğlu ile baba-oğul gibiyiz. Kendisi CHP'nin evladı olduğu kadar benim de evladımdır, ona sahip çıkmak benim de boynumun borcudur. Çekin arabanızı, bu kantar sizi çekmez." Şeklinde devam etti.