Fatih Erbakan'dan Fatih'te Bir Takım Ziyaretler

Fatih Erbakan'dan Fatih'te Bir Takım Ziyaretler
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Fatih'te sonrası teşekkür ziyareti ve yerel seçimlere hazırlık çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerde bulundu.

Lider Enerji İş Sendikası İstanbul İl Başkanlığını ziyaret eden Fatih Erbakan, taleplerini dinlediği sendika üyeleriyle konuştu.

Erbakan, sonrasında Balat Molla Aşkı Cafe'de, seçimlerdeki çalışmalarından ötürü partisinin Fatih teşkilatı üyeleriyle teşekkür ziyaretinde buluştu.

Seçimlerdeki başarının anahtarının aralıksız disiplinli çalışma olduğunun altını çizen Erbakan, teşkilatlarının genç-yaşlı, kadın-erkek tüm Türkiye'de yoğun bir mesai harcadığını dile getirdi.

Erbakan, Mecliste 5 milletvekiliyle adaletin temsilcisi olacaklarını ifade etti, "Önce ahlak ve maneviyat sancağının Meclisteki temsilcisi olacağız. Önce ahlak ve maneviyat düsturunun ülkemizde, bürokraside, devlet yönetiminde hakim olması için mücadele edeceğiz. Paylaşımda, yönetimde, yargıda adaletin hakim olması için mücadele edeceğiz." dedi.

Erbakan'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

"Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretim, istihdam ve ihracata dayalı ekonominin hayata geçmesi için mücadele edeceğiz. Kamuda israfın önlenmesi, denk bütçeyle faiz canavarından milyarlarca doların kurtarılması, borçlanma ve devlet varlıklarının satılıp yok edilmesi yerine, zam ve vergiler yerine, millete yük yüklenmesi yerine milli kaynak paketleriyle kaynak üretilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz."

Erbakan, Milli Görüş ilkelerinin kendileri için en önemli ilkeler olduğunu, bunlardan asla vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.

Mecliste bu ilkeler doğrultusunda siyaset yapacaklarını belirten Erbakan, "Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz çünkü Allah'a şükürler olsun bizim kimseye diyet borcumuz yoktur. Allah'tan başka kimseden korkumuz yoktur. Milli Görüş prensiplerinin sonuna kadar temsilcisi olacağız, gerçekleşmesi için mücadele edeceğiz. Yanlış gördüğümüz noktalarda da muhalefetimizi yapacağız. Doğru bulursak da tebrik edeceğiz. Böylece hayra vesile olan, şerre fren olan Yeniden Refah Partisi olarak Meclise damgamızı vuracağız." şeklinde konuştu.

Erbakan, partililerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.