Ekrem İmamoğlu'ndan İkinci Tur Duyurusu

Ekrem İmamoğlu'ndan İkinci Tur Duyurusu
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, "28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için ilk toplantımızı İstanbul'da yaptık. Süreçte emeği geçen...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda, "28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi için ilk toplantımızı İstanbul'da yaptık. Süreçte emeği geçen ve yine geçecek olan tüm yol arkadaşlarıma ve kamu personellerine teşekkür ederim" dedi.

İmamoğlu, videoda şu ifadelere yer verdi:

"Bu akşam, 28 Mayıs için yaptığımız ilk toplantıyı gerçekleştirdik. İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezimizde, Cumhurbaşkanı adayımız adına bir araya geldik. Öncelikle şunu belirtmek isterim: Bu seçimde görev alan, kampanyamızda yer alan sadece İstanbul'dan değil, Türkiye'nin her yerinden gönüllü olarak katkı sağlayan herkese, parti görevlilerine, ittifakın tüm görevlilerine, Türkiye gönüllülerine, siyasi arkadaşlarımıza, milletvekili adaylarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

Ayrıca, sandık sürecinde görev yapan, tüm siyasi partilerin sorumluluklarını layıkıyla yerine getiren vatandaşlarımıza ve o günün sorunsuz geçmesine katkıda bulunan güvenlik güçlerimize, sandık görevlilerimize, ilçe seçimlerinden itibaren il seçimlerine ve Yüksek Seçim Kurulu'na kadar herkese teşekkür ediyoruz. Demokrasi günü geride kaldı, şimdi önümüzde 28 Mayıs var. Detayları görüşüyoruz. Yarın Ankara'da konuşmalarımızı sürdüreceğiz."