AK Partili Çelik: Bürokratlar Sizlerle de Uğraşacağız

AK Partili Çelik: Bürokratlar Sizlerle de Uğraşacağız
AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nureddin Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna bir duyuru yaptı.Çelik'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pozisyon alıp hiç destek açıklaması yapmayan...

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Nureddin Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna bir duyuru yaptı.

Çelik'in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Pozisyon alıp hiç destek açıklaması yapmayan bürokratlar, aday olamayınca çekip giden dönekler, sandık başında durmayı bırak sandığa bile gitmeyen samimiyetsizler; sizlerle de uğraşacağız" şeklinde yazdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimi bir kez daha önde tamamlamasının ardından 28 Mayıs akşamı Saray'ın bahçesinde toplanan kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeler yer almıştı:

"Bu yolda beraber yürüdük. Her vatandaşıma teşekkür ediyorum. Kazanan sadece biz değiliz, kazanan Türkiye'dir. Kazanan tüm kesimleriyle milletimizin ta kendisidir. Kazanan demokrasidir. Bugün kimse kaybetmemiştir. Kimseye kırgın, küskün, üzgün, öfkeli değiliz. Seçim dönemine dair tüm tartışmaları, çekişmeleri bir kenara bırakarak, milli hedeflerimiz etrafında bütünleşme vaktidir."