AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda Önemli Toplantı

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda Önemli Toplantı
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile buruk bir seçim geçireceklerini dile getirdi.Gündemlerinin yaşanan büyük depremden etkilenen...

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile buruk bir seçim geçireceklerini dile getirdi.

Gündemlerinin yaşanan büyük depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak olduğunun altını çizen İba, "Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi ne müzik ne de mahalle ve ilçe mitingleri düzenleyeceğiz. Biz AK Parti olarak, seçim öncesi de seçim sonrası da her zaman vatandaşın yanında ve vatandaşın ihtiyaçlarını gözeten, hassasiyetlerini gözeten bir konumda olmalıyız. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Tayyip Erdoğan'ın çizgisinde bugüne dek böyle oldu, bundan sonrası da böyle olacak." dedi.

Depremlerden sonra yaraları en hızlı biçimde sarmak için çalışmaların sürdüğünü ifade eden İba, önceliklerinin deprem bölgesi olduğunu dile getirdi.

20 Yılda Çok Büyük Gelişim Kat Edildiğini Belirtti

"Türkiye Yüzyılı" için çok çalıştıklarını söyleyen İba, dışa bağımlılığı ortadan kaldırarak, sanayide, ulaşımda, teknolojide, milli savunmada, sağlıkta, eğitimde ve her alanda birbirinden önemli projeleri hayata geçirdiklerini, 20 yılda çok büyük gelişim kat ettiklerini kaydetti.

Yapılan büyük hamlelerin yarıda kalmaması ve her konuda tam bağımsız bir Türkiye idealinin eksiksizce devam etmesi için yapılacak seçimin çok önemli olduğunu belirten İba, ülkenin tarihini ve kaderini etkileyecek bir seçimin arifesinde olunduğunun altını çizdi.

İlk günden itibaren yarın seçim var gibi çalıştıklarını kaydeden İba, Edirne'yi karış karış gezerek daima sahada olduklarını vurguladı.

Altılı masayı da eleştiren İba, anlaşamayan, birbirine benzemeyenlerin buluştuğunu kaydetti.