Acı Haber! Deprem, CHP'li Başkan Adayının Ailesini Hayattan Kopardı

Acı Haber! Deprem, CHP'li Başkan Adayının Ailesini Hayattan Kopardı
Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun eşi Cavide ile ikiz çocukları Deniz ve Zeynep Şahutoğlu'nun enkazdan cansız bedenleri çıkarıldıŞahutoğlu'nun eşi ve ikiz çocukları, Kahramanmaraş...

Son seçimde CHP'nin İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun eşi Cavide ile ikiz çocukları Deniz ve Zeynep Şahutoğlu'nun enkazdan cansız bedenleri çıkarıldıŞahutoğlu'nun eşi ve ikiz çocukları, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremde Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Eda Apartmanı enkazında kaldı.

İskenderun'daki ilk depremde Eda Apartmanı 15'inci saniyesinde yıkıldı. CHP’den İskenderun Belediye Başkan adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu'un toplantı sebebi ile il dışında olduğu sırada yaşanan depremde eşi Cavide ile ikiz çocukları Deniz ve Zeynep Şahutoğlu de enkaz altında kaldı. Endişeli bekleyiş, anne ve 2 çocuğundan acı haber gelmesiyle yerini hüzne bıraktı. Arama kurtarma ekipleri depremin 10'uncu gününde anne ile 2 çocuğun cansız bedenlerini enkazdan çıkardı.

Anne Cavide ile ikiz kardeşler Deniz ve Zeynep Şahutoğlu’nun yarın Samandağ ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.