Sinan Oğan'ın TRT Protestosu Tamamlandı! Neler Oldu?

Sinan Oğan'ın TRT Protestosu Tamamlandı! Neler Oldu?
Aktarılan bilgilere göre Sinan Oğan'ın TRT, RTÜK ve Demirören Medya Grubu'nun önünde şunları söyledi:Bizim Vergilerimizle Bizi Göstermiyorlar!TRT'nin reklamlarda kendisine yer vermediğini, sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdiğini...

Aktarılan bilgilere göre Sinan Oğan'ın TRT, RTÜK ve Demirören Medya Grubu'nun önünde şunları söyledi:

Bizim Vergilerimizle Bizi Göstermiyorlar!

TRT'nin reklamlarda kendisine yer vermediğini, sadece Recep Tayyip Erdoğan'ı gösterdiğini iddia eden Sinan Oğan, şunları kaydetti:

Bize yer vermeyen, bizim vergilerimizle yayın yapan ama bizi karartan TRT ekranlarından sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. RTÜK kanununu hiçe sayan, TRT kanununu hiçe sayan ve TRT'yi keyfi bir şekilde yönetenler, sabah akşam cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan'ı gösterdiği halde cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ı göstermiyorlar.

TRT Yöneticilerine Seslendi: Erdoğan'ın Adamı, Memuru Değilsiniz! 

TRT yöneticilerine seslenen Sinan Oğan, herkese eşit davranmak zorunda olduklarını hatırlattı:

Siz orada sadece yöneticisiniz, Tayyip Erdoğan'ın adamı ya da memuru değilsiniz. Herkese eşit davranmak zorundasınız. Siz Sinan Oğan'ı tek bir gün ekranınızda göstermediniz, hiçbir çalışmasına ekranlarınızda yer vermediniz. Sizi kınıyorum. 7/24 bütün kanallarınız Tayyip Erdoğan'a kiralanmış gibi, Tayyip Erdoğan'ın babasının malı gibi tepe tepe kullanıyorsunuz.

RTÜK Suç İşliyor! 

Daha sonra ise Sinan Oğan, RTÜK'ün suç işlediğini kaydederek Anayasa'nın emrettiği şekilde davranmaları gerektiğini hatırlattı:

Buradan RTÜK'e aynı şekilde sesleneceğim, bir kere daha uyaracağız. Aksi takdirde RTÜK'ün önünde megafonla her gün taraftarlarımız gelecek ve çalışmalarımızı anlatacağız. Tayyip Erdoğan'ı emrettiği gibi değil Anayasa'nın emrettiği gibi davranın.

Karşılıklı Anlayış Çerçevesinde Görüşme!

Daha sonra RTÜK Başkanı Ebübekir Şahin ile görüşme yapan Sinan Oğan, şunları söyleyerek sözlerini bitirdi:

Karşılıklı anlayış çerçevesinde bir görüşme oldu. İnşallah daha adil bir yaklaşım sergilenecek. Bunun sözünü aldık.