Seçim İkinci Tura Kalırsa Ata İttifakı Kimi Destekleyecek? Sinan Oğan Açıkladı

Seçim İkinci Tura Kalırsa Ata İttifakı Kimi Destekleyecek? Sinan Oğan Açıkladı
Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi'nden meydana gelen Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün Ankara’da gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmeler...

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Ülkem Partisi ve Türkiye İttifakı Partisi'nden meydana gelen Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, bugün Ankara’da gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

Sinan Oğan'ın Açıklamaları Şu Şekilde:

“Ata İttifakı olarak, çok kısa süre önce bir araya gelmiş ve ittifakımızın bu seçimlerde Ata İttifakı olarak seçimlere girileceğini, cumhurbaşkanı adayı olarak da Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olduğumuzu ifade etmiştik. Yaklaşık 10 gün süre içerisinde sahaya indik. Bugün artık huzurunuzda, Ata İttifakı’nın resmi statüsünü kazanmış cumhurbaşkanı adayı olarak bulunmaktayım.

Baskıcı zihniyetle yeni bir Türkiye inşa etmek mümkün değil. Gençlerimiz nefes alamıyor, kadınlarımız kendisini rahat hissedemiyor. Bir tarafta Türk kadınlarının haklarını giderek kısıtlamaya çalışan bir kitle var ama öte tarafta da Türk kadınlarının sokakta rahatça gezmesine engel olan 13 milyon civarında bir kitle var, sığınmacı kitlesi var. Bu 13 milyonluk Türk toplumu ve Türk örf ve adetleriyle çok da bağdaşmayan kitlenin kadınlarımız için ne büyük tehdit olduğunu neden bir defa olsun dilinize getirmiyorsunuz? Ata İttifakı dışında, sığınmacıları kayıtsız, şartsız, hukuk içerisinde, insan haklarına yaraşır bir şekilde, bir sene içerisinde göndereceğini ifade eden ikinci bir ittifak, ikinci bir cumhurbaşkanı adayı var mı? Yok. Biz, bunu vaat ediyoruz, bunun sözünü de veriyoruz."