Memleket Partisi İzmir Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Memleket Partisi İzmir Milletvekili Adaylarını Tanıttı
14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için Yüksek Seçim Kurulu'na adaylarını bildiren siyasi partiler, aday tanıtım toplantılarına devam ediyor.İzmir'de de bir otelde düzenlenen toplantıda,...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için Yüksek Seçim Kurulu'na adaylarını bildiren siyasi partiler, aday tanıtım toplantılarına devam ediyor.

İzmir'de de bir otelde düzenlenen toplantıda, Memleket Partisi İzmir milletvekili adayları tanıtıldı. Toplantıda en dikkat çeken adaylardan biri de 18 yaşındaki İzmir 1'inci Bölge 10'uncu sıra milletvekili adayı Ahmet Ömer Erkenci oldu.

Erkenci, doğduğundan beri iktidar ve muhalefet partilerinden sıkıldığı için 3. bir parti aradığını ve bu arayışı sonucunda Memleket Partisi'ne katıldığını belirtti. Ayrıca siyasi hayatının bundan sonraki sürecinde Atatürk'ün açtığı yolda yürümeye devam edeceğini vurguladı.

Toplantıya Kimler Katıldı? 

Memleket Partisi tarafından gerçekleştirilen milletvekili aday tanıtım toplantısına, Memleket Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayları katıldı.

Cüneyt Oğuz, Ali Tunç Can, Gülderen Zeğerek Özafacan, Harun Düşenkalkan, Beyhan Mutlu, Başaran Aktan, İsmail Yıldız, Turan Çatal, Tufan Öztürk, Ahmet Ömer Erkenci, Cem Merih Yener, Olca Ömür Aras, Efe Yurdakul, Furkan Molla ile Memleket Partisi İzmir 2'nci Bölge milletvekili adayları Asuman Ali Güven, Mahir Bakan, Tuğçe Semercioğlu, Mevhibe Koloğlu, Levent Ören, Merve Duman, Ömer Gönençer, Alev Günyar, Burak Kurt, Gürsel Dinktepe, Mert Dikmen, Furkan Aslan, Görkem Süren, Taha Karaçelik toplantıya katılırken, partililer de toplantıdaki yerini aldı.

Baraj Sorunu Yok

Memleket Partisi İzmir milletvekili adayları, seçim öncesinde tanıtım toplantılarına devam ediyor. Toplantının açılış konuşmasını yapan İzmir 2'nci Bölge milletvekili adayı Asuman Ali Güven, parti olarak seçimlere tek başına katıldıklarını ve Türkiye'de baraj sorunlarının olmadığını belirtti.

Güven, bazı anketlerin yanlış algı yaratmaya çalıştığını vurgulayarak, partilerinin oy oranının Türkiye'de barajın çok üstünde olduğunu söyledi. İzmir'de iddialı olduklarını ve şu anda 3'üncü parti olduklarını dile getiren Güven, daha da yükseltmeye çalışacaklarını ifade etti.