Mahmut Tuncer'in Oğlu Hangi Partiden Aday Oldu?

Mahmut Tuncer'in Oğlu Hangi Partiden Aday Oldu?
AK Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu ve Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer de Aydın milletvekili adayı listesinde yer aldı.Mehmet Umut Tuncer, adaylığı sonrasında...

AK Parti, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na sundu ve Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer de Aydın milletvekili adayı listesinde yer aldı.

Mehmet Umut Tuncer, adaylığı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti ve Aydın'ın medeniyetler tarihi şehri olduğunu belirterek, bu şehre sahip çıkmak için çalışacağını ifade etti. Tuncer, ortak akılla, iradeyle ve vicdanla Türkiye'nin geleceği için "Durmak Yok Yola Devam" dedi.

Mehmet Umut Tuncer Kimdir?

Mehmet Umut Tuncer, 1981 yılında Ankara'da doğdu. İletişim Fakültesi'nde öğrenimine başlayan Tuncer, Akdeniz Üniversitesi'nde yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamladı.

Doktora sonrasında Aydın'a yerleşen Tuncer, Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak çalışmaya başladı ve daha sonra Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atandı.