Kılıçdaroğlu Memleket Partisi'ni Ziyaret Edecek

Kılıçdaroğlu Memleket Partisi'ni Ziyaret Edecek
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, parti ziyaretleri kapsamında Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğini kaydetti. "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, parti ziyaretleri kapsamında Memleket Partisi'ni de ziyaret edeceğini kaydetti. "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" diyen Kılıçdaroğlu, HDP ile görüşmelerin olumlu geçtiğini de belirtti.

Daha önce Büyük Türkiye Partisi, Milli Yol Partisi ve HDP'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, parti ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda sorulan sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum” dedi.

HDP ile görüşmelerin nasıl geçtiğini de aktaran Kılıçdaroğlu, HDP'nin "ilkelerde anlaşılırsa destekleriz" dediklerini söyledi. Son günlerde ortaya çıkan "HDP'ye bakanlık verecekler" iddialarının ise doğru olmadığını aktardı.