İmza Yarışındaki Ahmet Özal'a Büyük Şok

İmza Yarışındaki Ahmet Özal'a Büyük Şok
Cumhurbaşkanı adayı olmak için 100 bin imza yarışına giren Ahmet Özal, son virajda hala gereken imza sayısına ulaşamadı.Bugün daha erken saatlerde Muharrem İnce'nin 100 bin imzayı aldığına dair haberler bildirilirken, Özal'ın...

Cumhurbaşkanı adayı olmak için 100 bin imza yarışına giren Ahmet Özal, son virajda hala gereken imza sayısına ulaşamadı.

Bugün daha erken saatlerde Muharrem İnce'nin 100 bin imzayı aldığına dair haberler bildirilirken, Özal'ın imza sayısı 977'de kaldı.

Seçmenlerin aday çıkarmak istediği isimler için imza toplama süreci 27 Mart tarihine kadar devam ederken, geriye 9 aday kaldı.

Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı'na katıldıklarını duyururken, adaylıktan çekildiğini de açıklamıştı.

11 aday ile başlanılan imza maratonunda Muharrem İnce 100 bin imzayı alıp, Erbakan başvurusunu geriye çekerken, 9 aday arasındaki yarış şimdilik hala devam ediyor.

Hilmi Özden, Halil Murat Ünver, Yakup Türkal, Ahmet Özal, Sinan Oğan, Doğu Perinçek, İrfan Uzun, Davut Turan ve Erkan Trükten'in devam ettiği imza yarışı, 27 Mart akşam saat 20.00'da sona erecek.

Ahmet Özal'a İmza Toplayamama Şoku

Partisi için "Yüzde 25 oyumuz var" diyen Ahmet Özal, geçtiğimiz gün katıldığı programda iddialı sözleriyle dikkat çekmişti. Ancak iddialı konuşmalar imza kampanyasına yansımadı. Son düzlüğe girilirken Özal'ın topladığı imza sayısı şu ana kadar 977 adet oldu.