Fatih Portakal: "Görürsek Şaşırmayalım!"

Fatih Portakal: "Görürsek Şaşırmayalım!"
Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oylarının anketlerde şişirildiğini söyleyerek şaşırtıcı bir tahminde bulundu. Anketlere kıyasla Cumhur İttifakı'nda yer alan iki partinin de çok...

Gazeteci ve sunucu Fatih Portakal, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) oylarının anketlerde şişirildiğini söyleyerek şaşırtıcı bir tahminde bulundu. Anketlere kıyasla Cumhur İttifakı'nda yer alan iki partinin de çok daha düşük oranda oy alacağını söyledi.

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Her gün farklı anket şirketlerinden gelen sonuçlar medyada dikkat çekerken, Mart ayında 11 şirketin yaptığı araştırmalarda ortalama olarak AK Parti yüzde 32 ve MHP de yüzde 6.5 oranında oy aldı.

Bugün Youtube kanalı üzerinden seçime dair konuşan Portakal ise AK Parti ve MHP oylarının beklenenden çok daha düşük gelebileceğini söyledi.

AKP ve MHP'nin oylarının anketlerdeki sonuçlardan çok daha aşağıda olacağını düşünüyorum. Yüzde 20'lerde bir AKP görürsek şaşırmayalım.