Erbakan'ın Kızı Cumhur İttifakı'na Karşı mı Çıktı?

Erbakan'ın Kızı Cumhur İttifakı'na Karşı mı Çıktı?
Medyada yer alan kulislerde Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan'ın, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Cumhur İttifakı'na katılmasına karşı çıktığı iddia edilmişti.İddialara ilişkin açıklamaya yapan YRP MKYK üyesi Elif Erbakan,...

Medyada yer alan kulislerde Necmettin Erbakan'ın kızı Elif Erbakan'ın, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) Cumhur İttifakı'na katılmasına karşı çıktığı iddia edilmişti.

İddialara ilişkin açıklamaya yapan YRP MKYK üyesi Elif Erbakan, aşağıdaki ifadelerle iddiaların asılsız olduğunu aktardı:

Her zaman olduğu gibi bu konuda da çok çeşitli söylentiler çıkacaktır. Biz tüm teşkilatlarımız olarak alınan kararın arkasındayız. Vatanımız, milletimiz ve partimiz için hayırlı olsun inşallah.

Öte yandan YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Aydal da konuyla ilgili Elif Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılmak istemediğini doğruladı:

Elif Erbakan hanıme­fendi Hocamın değerli bir kızıdır. MKYK üyemizdir. Başlangıçta çok net cümle­lerle Cumhur İttifakı’na karşı olduğunu ifade etti. Erbakan Hoca’nın damadı, Elif hanımın eşi de ‘katılalım’ dedi. Top­lantı sonunda itiraz edenler bile her biri genel başkana, ‘Düşüncemiz bu ama siz ne karar verirseniz uyacağız’ dediler.