DSP'de 'Erdoğan' Depremi: Genel Başkan Yardımcıları İstifa Etti

DSP'de 'Erdoğan' Depremi: Genel Başkan Yardımcıları İstifa Etti
DSP Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, Cumhur İttifakı'nı destekleme kararını açıklayan AKP heyetinin ziyareti sonrasında parti içinde yaşanan gelişmelerin ardından görevinden istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu.İste'nin...

DSP Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, Cumhur İttifakı'nı destekleme kararını açıklayan AKP heyetinin ziyareti sonrasında parti içinde yaşanan gelişmelerin ardından görevinden istifa ettiğini Twitter hesabından duyurdu.

İste'nin paylaşımında yer alan ifadelere göre, istifa kararı DSP genel başkan yardımcılığı görevini gururla yürüttüğü sürecin bir sonucu olarak alındı.

Onur İste, "Sevgili dostlarım, ben hep olduğum yerdeyim. Bunun gereği olarak, bugün itibariyle, şimdiye kadar gururla yürüttüğüm DSP genel başkan yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum. Saygısını ve sevgisini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DSP'de yaşanan istifa dalgası devam ederken, diğer DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova da partisinin AK Parti ile ittifak kararı üzerine görevinden istifa ettiğini açıkladı.