Diyarbakırlı Kapıcı, Kapıcıların Hakkı İçin Aday Oldu

Diyarbakırlı Kapıcı, Kapıcıların Hakkı İçin Aday Oldu
Şimdiye kadar sadece zenginlerin milletvekili olabildiğini ve bunun büyük bir haksızlık olduğunu söyleyen Abdülrezak Memiş, “28. Dönem milletvekilliği için Yeşil Sol Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptım. Kapıcıların...

Şimdiye kadar sadece zenginlerin milletvekili olabildiğini ve bunun büyük bir haksızlık olduğunu söyleyen Abdülrezak Memiş, “28. Dönem milletvekilliği için Yeşil Sol Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptım. Kapıcıların haklarını savunmak istiyorum. Partimiz bize şans tanırsa parlamentoya gireceğiz” dedi.

Her kesimden insanın milletvekili olabilmesi gerektiğini söyleyen Memiş, “Fabrikatörler milletvekili oluyor, çok parası olanlar milletvekili oluyor, profesörler gidip milletvekili oluyor; biz kapıcılar neden milletvekili olmayalım, biz de insan değil miyiz?” ifadelerini kullandı.

Kendisini tanıtmak için bir fırsat yakaladığını söyleyen aday adayı Memiş, sokakta karşılaştığı kişilerle selamlaşıp sohbet ederken, esnaf da Memiş'in adaylığına destek veriyor.

Esnaflar da kendilerini temsil etmesi adına Memiş'e desteğini iletirken, Yeşil Sol Parti'nin kendisini aday göstermesi durumunda siyasete renk getireceğini düşünüyor.