Bu Parti de Seçimden Çekildi! Kimi Destekleyecekler?

Bu Parti de Seçimden Çekildi! Kimi Destekleyecekler?
Hüseyin Durmaz, Büyük Türkiye Partisi'nin lideri olarak Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı desteklemek amacıyla, sundukları 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday listesini geri çektiklerini...

Hüseyin Durmaz, Büyük Türkiye Partisi'nin lideri olarak Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nı desteklemek amacıyla, sundukları 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday listesini geri çektiklerini açıkladı.

Hüseyin Durmaz, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada daha önce Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) verilen milletvekili aday listesinin geri çektiklerini bildirdi. Açıklamasında ise şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Cumhur İttifakı'nı desteklemek için Büyük Türkiye Partisi olarak 28. Dönem Milletvekili adaylarımızı geri çekiyoruz.

2023 seçimlerinin önemli olduğunu biliyoruz ve Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Aday listelerinde, ülkemizi rahatsız eden bazı olaylar ve görüntüler olduğunu biliyoruz, ancak bu kararımızda bu etkenler etkili olmadı.