Astrolog Meral Güven'den Yeni Kehanet: Adaylardan Biri Ölecek

Astrolog Meral Güven'den Yeni Kehanet: Adaylardan Biri Ölecek
Meral Güven, seçimde Cumhurbaşkanı adaylarından birinin başına gelebilecek kötü olayı açıkladı ve seçimin kaderinin değişebileceği yorumunu yaptı. İşte, Meral Güven'in açıklamaları...Türkiye'nin önde gelen astrologlarından...

Meral Güven, seçimde Cumhurbaşkanı adaylarından birinin başına gelebilecek kötü olayı açıkladı ve seçimin kaderinin değişebileceği yorumunu yaptı. İşte, Meral Güven'in açıklamaları...

Türkiye'nin önde gelen astrologlarından biri olan Meral Güven, 14 Mayıs'taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleriyle ilgili çarpıcı öngörülerde bulundu. Seçim heyecanının giderek arttığı bu dönemde, Güven'in açıklamaları ülke gündemini sarstı ve kimin başına ne gelebileceği konuşulmaya başlandı.

Güven, gelecekle ilgili herhangi bir iddiası olmadığını ve sadece yaratıcının verdiği yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalıştığını vurguladı.

Güven'in yaptığı çarpıcı öngörü ise "Cumhurbaşkanı adaylarından biri seçime 5 gün kala vefat edecek ve seçimin kaderi değişecek." şeklinde oldu.

Bu açıklama, seçimlere az bir süre kala ülke gündeminde büyük yankı uyandırdı ve kimin başına gelebileceği konusunda tartışmalar başladı. Ancak Güven, gelecek hakkında kesin bir şeyler bilmediğini ve sadece yeteneğini paylaştığının altını çizdi.

Meral Güven Kimdir?

Meral Güven, Kayseri doğumlu ve 12 yaşından beri bakım yapabilme yeteneğine sahip olduğunu belirten bir astrolog olarak kendini tanıtıyor. 18 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yaptığını söyleyen Güven, insanlara yol göstermek dışında bilinç altındaki özbenliklerinin dışarı çıkması için mücadele ediyor.