Akşener: İnce'nin Linç Edilmesi Doğru Değil

Akşener: İnce'nin Linç Edilmesi Doğru Değil
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li parti üyelerinin eleştirileriyle karşı karşıya kalan Muharrem İnce hakkında konuştu. Akşener, Muharrem İnce'ye yönelik tepki gösteren CHP'lileri eleştirerek dikkat çeken bir açıklama...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li parti üyelerinin eleştirileriyle karşı karşıya kalan Muharrem İnce hakkında konuştu. Akşener, Muharrem İnce'ye yönelik tepki gösteren CHP'lileri eleştirerek dikkat çeken bir açıklama yaptı. Açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:

Millet İttifakı’nın içinde yer almasını isterdim ama CHP’den kopmuş bir arkadaşımız olduğu için CHP’nin getirmesi gereken bir durumdu, memnuniyet duyardım. Sayın İnce’nin bir linçe tabi tutulmasını doğru bulmuyorum. Sayın İnce ve Oğan'ın aday olma hakları analarının ak sütü gibi helaldir. Kuralları yerine getirmiş Türkiye'de yaşayan her bir vatandaş cumhurbaşkanı adayı olma hakkında sahiptir. Yüzer bin imza ile aday oldular. Bu saygı duyulacak bir iştir. Sayın İnce'nin lince tabi tutulmasını doğru bulmuyorum. İnce'nin oyları hakkında bir bilgim yok.