AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları İftar Programında Buluştu

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayları İftar Programında Buluştu
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir seçime daha hazırlandığını dile...

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen iftar programında konuşan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir seçime daha hazırlandığını dile getirdi.

Seçimlerin Türkiye'ye hayırlar getirmesini dileyen Gürkan, Kahramanmaraş merkezli depremler sebebi ile seçim sürecini daha sessiz yürüteceklerini belirtti.

Gürkan, böyle bir felaketi atlatmanın her devletin harcı olmadığının altını çizerek, şu ifadelere yer verdi:

"Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalarla devleti her daim ayakta tutmak ve devleti bundan sonraki nesillere payidar olarak devam ettirebilmek için AK Parti hükümeti olarak elimizden gelen gayreti gösterdik. AK Parti'de görev üstlenmek demek herhangi bir makam, mevki sahibi olmak değildir. AK Parti'de görev üstlenmek demek devletimizi güçlendirmek için dünyanın her yerindeki mazlumların da mağdurların yanında yer almak için gece gündüz çalışmaya talip olmak demektir. Partimizin her kademesinde sorumluluk üstlenen bizler eser ve hizmet yarışında bayrağı yeni nesillere teslim edene kadar bu vazifeyi hakkıyla yerine getirmekle mesulüz."

Türkiye yüzyılını 2023 seçimleriyle başlatacaklarını söyleyen Gürkan, "15 seçimden beri hiçbir zaman milletimizin bizi mahcup etmediği gibi bu seçimde de milletimizin yanında olacağını ve onlara mahcup olmayacağımıza inanıyorum. Biz parti olarak milletimizin hayallerini gerçekleştirmiş, ideallerini gerçekleştirmiş bir partiyiz." şeklinde konuştu.

Gürkan, AK Parti Bursa milletvekili aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi.

9 Nisan'da Açıklanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da milletvekili aday listesinin 9 Nisan'da açıklanacağını belirterek "Asıl olan listeler açıklandıktan sonra hep beraber aynı heyecanla, aynı işi yapmak, bu listelerin arkasında durmaktır. Nihayetinde 20 milletvekili adayımız olacak. Bizi bugünlere getiren tabii ki liderimizin teşkilatımızın, parti büyüklerimizin belediye başkanlarımızın, milletvekillerimizin, bakanlarımızın heyecanıdır, coşkusudur, bilgi birikimidir, tecrübesidir. Ama bizi bugünlere getiren aynı zamanda birlik ve beraberliktir." ifadelerini kullandı.

İftar programına, AK Parti'li ilçe belediye başkanları, İl Başkanlığı üyeleri ve AK Parti Bursa milletvekili aday adayları katılım gösterdi.