"Affını" İsteyen Fahrettin Koca Başarılar Diledi

"Affını" İsteyen Fahrettin Koca Başarılar Diledi
Kendisi ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hariç tüm bakanlar çeşitli illerden milletvekili adayı olarak gösterildi.Koca ise konuyla ilgili "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız...

Kendisi ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hariç tüm bakanlar çeşitli illerden milletvekili adayı olarak gösterildi.

Koca ise konuyla ilgili "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum" dedi.

Önceden kulislere yansıyan Koca'nın 'siyasetten yorulduğu' ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'dan 'affını istediği' belirtilmişti. Listeler açıklandıktan sonra Koca, Twitter'dan şunları yazdı:

Türkiye Yüzyılı Vizyonunu hayata geçirmeye aday kadromuz ilan edildi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinde birlikte görev aldığımız değerli bakan arkadaşlarıma seçim bölgelerinde başarılar diliyorum. Bakan ve tüm milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte Sn. Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının başarısı için tüm gücümüzle çalışacağız. Türkiye Yüzyılına yürüyüşümüz kutlu olsun.