Yıldız Çağrı Atiksoy Hamile Misin Sorusuna Yanıt Verdi

Yıldız Çağrı Atiksoy Hamile Misin Sorusuna Yanıt Verdi
Başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğün, günlerce magazin gündeminden düşmezken, çiftin düğün fotoğrafları...

Başarılı oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan Berk Oktay ile dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin katıldığı düğün, günlerce magazin gündeminden düşmezken, çiftin düğün fotoğrafları ve videoları büyük beğeni topladı.

Yıldız Çağrı Atiksoy Hamile Mi?

Çiçeği burnunda gelin Yıldız Çağrı Atiksoy, sosyal medya hesabından soru cevap etkinliği düzenlendi. Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan güzel oncu, bir takipçisinin yönelttiği ''Hamile misin?'' sorusuna yanıt verdi. Atiksoy cevabında ''Hayır, olursam da haberiniz olur zaten'' ifadelerine yer verdi.

Yıldız Çağrı Atiksoyun Oynadığı Diziler

Yıldız Çağrı Atiksoy bugüne kadar, Aşk Oyunu, Emret Komutanım, Yağmurdan Sonra, Ah İstanbul, Yersiz Yurtsuz, Gazi, Kayıp Prenses, Bahar Dalları, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Görüş Günü Kadınları, Yedi Güzel Adam, Evli ve Öfkeli, Savaşçı, Şampiyon ve Kuruluş Osman dizilerinde yer aldı.