Yargı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yargı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Geçen yıl ekranlara gelen Yargı dizisi, geçtiğimiz haftalarda ikinci sezonuyla tekrar seyircilerle buluştu. İlk bölümden günümüze kadar büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin, yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bu kapsamda, Yargı'nın...

Geçen yıl ekranlara gelen Yargı dizisi, geçtiğimiz haftalarda ikinci sezonuyla tekrar seyircilerle buluştu. İlk bölümden günümüze kadar büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin, yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bu kapsamda, Yargı'nın yeni bölümü öncesi fragman yayınlandı.

Yargı Son Fragmanı İzle

Yargı dizisinin 38. bölüm fragmanı, Kanal D tarafından yayınlandı. Dram, aşk ve aksiyon ögelerinin hakim olarak yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı, dizinin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Yargı Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda, Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Arda Anarat, Nilgün Türksever, Cezmi Baskın ve Başak Gümülcinelioğlu gibi pek çok isim yer alıyor.

Yargı Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Yargı dizisi, her hafta pazar günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.