Yalı Çapkını 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yalı Çapkını 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Star TV yeni sezona, yeni diziler ve programlar ile giriş yaptı. Bu diziler arasında yer alan Yalı Çapkını, konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile, izleyicileri ekran başına kilitledi. Yalı Çapkını'nın yeni bölümü öncesi,...

Star TV yeni sezona, yeni diziler ve programlar ile giriş yaptı. Bu diziler arasında yer alan Yalı Çapkını, konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile, izleyicileri ekran başına kilitledi. Yalı Çapkını'nın yeni bölümü öncesi, ikinci fragman yayınlandı.

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Yalı Çapkını dizisi, ilk bölümleri itibariyle izleyicilerden büyük ilgi görürken, merakla beklenen yeni bölüm fragmanı, Star TV tarafından yayınlandı.

Yalı Çapkını Oyuncuları

Mehmet Barış Günger'in senaristliğini üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğlulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman ve Cansu Fırıncı gibi pek çok isim yer alıyor.

Yalı Çapkını Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Yalı Çapkını dizisi, her hafta cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.