Ünlü Kaleci Eşcinsel Olduğunu Açıkladı! Rakip Takım Arkadaşından Gelen Cevap Gündem Oldu!

Ünlü Kaleci Eşcinsel Olduğunu Açıkladı! Rakip Takım Arkadaşından Gelen Cevap Gündem Oldu!
Başarılarla dolu kalecilik kariyerinin ardından geçtiğimiz yıllarda futbol hayatını noktalayan Iker Casillas, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile gündeme oturdu.''Umarım Bana Saygı Duyarsın''Iker Casillas sosyal...

Başarılarla dolu kalecilik kariyerinin ardından geçtiğimiz yıllarda futbol hayatını noktalayan Iker Casillas, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile gündeme oturdu.

''Umarım Bana Saygı Duyarsın''

Iker Casillas sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Umarım bana saygı duyarsın: Ben eşcinselim.'' açıklamasında bulundu. Casillas'ın bu açıklaması, çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Söz konusu tweet on binlerce paylaşım ve yüzlerce beğeni alırken, yıldız futbolcudan gelen yanı kafaları karıştırdı.

Iker Casillas ve Carles Puyol Sevgili Mi?

Iker Casillas kalecilik kariyerinde, Real Madrid forması giydiği dönemde adeta yıldızlaştı. Casillas'ın Real Madrid forması giydiği süreçte, Barcelona'da ter döken Carles Puyol, Iker Casillas'ın eşcinsel olduğunu açıklamasının ardından, paylaşıma yanıt verdi. Puyol söz konusu paylaşıma, ''Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi, Iker'' yanıtını verdi. Puyol'un bu paylaşımı sonrası, Iker Casillas ve Puyol'un sevgili olduğuna dair iddialar ortaya atıldı. Puyol'un paylaşımında öpücük ve kalp emojisi kullanması iddiaları kuvvetlendirdi.

{{unknown}}