Tozluyaka Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Tozluyaka Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yaz başında FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Tozluyaka dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Konusu, olay örgüsü ve oyunculuk performansı ile seyircileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümü öncesi ilk fragman...

Yaz başında FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Tozluyaka dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Konusu, olay örgüsü ve oyunculuk performansı ile seyircileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümü öncesi ilk fragman yayınlandı.

Tozluyaka Son Fragmanı İzle

Tozluyaka 16. bölüm fragmanı, FOX TV tarafından yayınlandı. Aşk, dram ve gençlik ögelerinin hakim olarak yer aldığı Tozluyaka'nın, yeni bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

Tozluyaka Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Semih Bağcı'nın oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayan. Ayaydın, Begüm Birgören, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak, Duygu Özşen, Oğulcan Arman Uslu ve Doğan Lara Akkaya gibi pek çok isim yer alıyor.

Tozluyaka Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Tozluyaka dizisi, her hafta pazar günü saat 20.00'de FOX TV'de izleyicilerle buluşuyor.