Tozluyaka Dizisinin Merakla Beklenen Son Fragmanı Yayınlandı!

Tozluyaka Dizisinin Merakla Beklenen Son Fragmanı Yayınlandı!
27 Haziran 2022'de FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşan Tozluyaka dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Yaz aylarında başlayan dizi, izleyicilerden büyük beğeni toplaması sonrası yeni sezonda da ekranlara geliyor. Bu kapsamda,...

27 Haziran 2022'de FOX TV ekranlarında seyircilerle buluşan Tozluyaka dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Yaz aylarında başlayan dizi, izleyicilerden büyük beğeni toplaması sonrası yeni sezonda da ekranlara geliyor. Bu kapsamda, Tozluyaka'nın yeni bölümü öncesi ilk fragman yayınlandı.

Tozluyaka Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Tozluyaka 15. bölüm fragmanı, FOX TV tarafından yayınlandı. 14. bölüm biter bitmez yayınlanan fragman, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Tozluyaka Oyuncuları

Senaristliğini Yekta Torun'un üstlendiği Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda, Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören, Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Arslan, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar, Özgür Foster, Ahmet Haktan Zavlak ve Duygu Özşen gibi pek çok isim yer alıyor.

Tozluyaka Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Tozluyaka dizisi, her hafta pazar günü saat 20.00'de FOX TV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.