Tarkan Uzun Bir Aranın Ardından İlk Defa Paylaşım Yaptı!

Tarkan Uzun Bir Aranın Ardından İlk Defa Paylaşım Yaptı!
Megastar Tarkan, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Bir süredir sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmayan başarılı şarkıcı, bugün...

Megastar Tarkan, şarkılarının, kliplerinin ve sahne performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Bir süredir sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmayan başarılı şarkıcı, bugün hasrete son verdi.

''Ben de Sizleri Özledim''

Megastar Tarkan'ın Instagram'da, 6 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Tarkan, bir süredir takipçilerinden uzak kalmıştı. Ünlü şarkıcı bugün paylaştığı fotoğraf ile hasret giderdi. Tarkan paylaşımında ''Hey canlarım! Kalp kalbe karşı. Ben de sizleri özledim.'' notunu düştü. Tarkan'ın bu paylaşımı, çok kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Geçen Ay Verdiği Konser Gündeme Oturmuştu

Tarkan, İzmir'in Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında, 9 Eylül'de sahne almış ve yüz binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen konser, günlerce ülke gündeminde geniş yer bulmuştu. Megastar'ın önümüzdeki süreçte, yeni konserler ve şarkılar ile sevenlerinin karşısına çıkması bekleniyor.