Soner Sarıkabadayı Eşi ve Oğluyla Fotoğraf Paylaştı! Beğeni Yağıyor

Soner Sarıkabadayı Eşi ve Oğluyla Fotoğraf Paylaştı! Beğeni Yağıyor
Başarılı şarkıcı Soner Sarıkabadayı, şarkıları, klipleri ve konser performanslarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son paylaşımında, oğlunun doğum gününü...

Başarılı şarkıcı Soner Sarıkabadayı, şarkıları, klipleri ve konser performanslarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son paylaşımında, oğlunun doğum gününü kutladı. Sarıkabadayı'nın paylaşımında kullandığı fotoğraf karesi de büyük beğeni topladı.

Soner Sarıkabadayının Aile Pozu!

Soner Sarıkabadayı'nın Instagram'da, 600 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren başarılı şarkıcı, son paylaşımında oğlunun doğum günü için ailesiyle birlikte çektiği bir kareye yer vererek ''Benim canım oğlum Hasan Matias artık 2 yaşında. Maşallah benim aslan oğluma. Hep beraber olduğumuz sağlıklı seneler dilerim canım oğlum. Bizimle olabilen dostlarımıza da çok teşekkürler. '' notunu düştü. Sarıkabadayı'nın, eşi Madelein ve oğlu Hasan Matias ile olan karesi, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Söz konusu paylaşım çok kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Soner Sarıkabadayının Popüler Şarkıları

Soner Sarıkabadayı bugüne kadar seslendirdiği Boza Boza, Tekamül, Gel De Uyu, Kutsal Toprak, Tarifi Zor, Taş, Unuttun Mu Beni, İnsan Sevmez Mi, İki Medeni İnsan ve Buz gibi şarkılar ile müzikseverlerin ilgisini çekmeyi başardı.