Serenay Sarıkaya Son Paylaşımıyla Büyük Beğeni Topladı

Serenay Sarıkaya Son Paylaşımıyla Büyük Beğeni Topladı
Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuk performansı ile büyük beğeni topluyor. Güzel oyuncu, yer aldığı yapımlardaki performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sarıkaya'nın...

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuk performansı ile büyük beğeni topluyor. Güzel oyuncu, yer aldığı yapımlardaki performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sarıkaya'nın son paylaşımı da büyük beğeni topladı.

Fit Vücuduna Övgüler Yağdı

Serenay Sarıkaya'nın Instagram'da 9.3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, Contemporary Istanbul sergisinde çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. Sarıkaya'nın bu paylaşımı kısa sürede yüz bini aşkın beğeni ve yüzlerce yorum aldı. Ünlü oyuncunun takipçileri, Sarıkaya'nın kıyafet seçimine ve fit vücuduna övgü dolu yorumlarda bulundular.

Serenay Sarıkaya'nın Yaz Tatili Çok Konuşulmuştu

Serenay Sarıkaya, yaz tatili boyunca gündemden düşmedi. Sarıkaya, sevgilisi Umut Evirgen ile çıktığı Yunanistan tatili sırasında, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunmaya devam etti. Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte Serenay Sarıkaya, önümüzdeki aylarda Şahmeran dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak.