Röportaj Adam Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ekibine Dahil Oldu

Röportaj Adam Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Ekibine Dahil Oldu
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yayınlandığı günden itibaren seyircilerden büyük ilgi görüyor. Eğlenceli ve komik skeçleriyle ekranlara gelen program, yeni sezona oldukça iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda başlayacak...

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yayınlandığı günden itibaren seyircilerden büyük ilgi görüyor. Eğlenceli ve komik skeçleriyle ekranlara gelen program, yeni sezona oldukça iddialı giriş yapmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda başlayacak olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin kadrosuna, yeni yüzler eklendi.

Röportaj Adam Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin, yeni sezon tanıtım videosu, Star TV tarafından yayınlandı. Söz konusu videoda, geçen sezonda yer alan oyuncuların yanı sıra, yeni isimlerin de eklendiği belirtildi. Bu isimler arasında hiç şüphesiz en çok dikkat çeken, Röportaj Adam olarak tanınan Mahsun Karaca oldu. Karaca, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin yeni sezonunda yer alacak. Programının ne zaman başlayacağı henüz açıklanmasa da bu ayın sonunda ya da ekim ayının ilk haftalarında Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin, Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Mahsun Karaca Kimdir?

1992 yılında Adana'da dünyaya gelen Mahsun Karaca, hazırladığı viral içeriklerle adından sıkça söz ettiriyor. İlk olarak kurgu ve absürt röportajlar canlandıran, haberlere eğlenceli uyarlamalar yapan Mahsun Karaca, ilerleyen süreçte içerik çeşitliliğini de artırdı. Mahsun Karaca'nın Instagram'da 'roportajadam' kullanıcı adıyla, 2.4 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor.