Pınar Deniz Güzelliğiyle Ödül Gecesine Damga Vurdu

Pınar Deniz Güzelliğiyle Ödül Gecesine Damga Vurdu
Başarılı oyuncu Pınar Deniz, şu sıralar Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veriyor. Dizideki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Deniz, çeşitli organizasyonlarda ödül almaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak, Magazin...

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, şu sıralar Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat veriyor. Dizideki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan Deniz, çeşitli organizasyonlarda ödül almaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak, Magazin Gazetecileri Derneği 26. Altın Objektif Ödülleri'nde, Yargı dizisindeki performansı ile yılın en iyi kadın dizi oyuncusu ödülüne layık görüldü. Pınar Deniz'in ödül törenindeki kıyafeti ve güzelliği büyük beğeni topladı.

Sosyal Medyadan Paylaştı

Pınar Deniz'in Instagram'da 2.7 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Başarılı oyuncu son paylaşımında, ödül gecesine ilişkin karelere yer verdi. Deniz'in paylaşımı kısa sürede, on binlerce beğeni aldı. Ünlü oyuncunun paylaşımını beğenenler arasında, sevgilisi Kaan Yıldırım da yer alıyor.

Pınar Denizin Oynadığı Diziler

Pınar Deniz bugüne kadar, Sil Baştan, Beyaz Yalan, Günebakan, Vatanım Sensin, Bir Deli Rüzgar, Menajerimi Ara, Kırmızı Oda, Aşk 101 ve Yargı dizilerinde yer aldı.